Ημερολογιακό Αρχείο
< December 2017 >
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ξεκίνησε το ταξίδι του στον διαδικτυακό κόσμο το 2007 με σκοπό την προβολή καλλιτεχνικών, πολιτιστικών εκδηλώσεων και του πολιτισμού εν γένει. Εξαιτίας της δυνατότητας που δίνει το διαδίκτυο δεν περιορίζεται στο να προβάλει αυτές που λαμβάνουν χώρα και αφορούν μόνο στην Αθήνα, όπου και εδρεύει, αλλά είναι ανοιχτό και σε προτάσεις από όλη την επικράτεια και-γιατί όχι-όλου του κόσμου. Επιθυμία μας είναι, όπως άλλωστε καταδεικνύει και η ονομασία του περιοδικού, να «τσιμπήσουμε» ελαφρά, όπως ένα κεντρί μέλισσας τον αναγνώστη ώστε να τραβήξουμε την προσοχή του σε αυτό που εμείς θεωρούμε κεφαλαιώδους σημασίας: τον πολιτισμό.


Λέγοντας πολιτισμό δεν περιοριζόμαστε αυστηρά στις Καλές Τέχνες, αλλά και σε ό,τι απορρέει από αυτόν ή και συμπορεύεται με αυτόν.  Πάνω όμως από όλα να καταδείξουμε ότι πέρα από την καθημερινότητα υπάρχει ο μαγικός κόσμος της Τέχνης ο οποίος όχι μόνο την κάνει πιο όμορφη αλλά – και σε εποχές όπως η παρούσα- την κάνει πιο ανεκτή κι ότι εν κατακλείδι είναι τρόπος ζωής. 

Προμετωπίδα μας λοιπόν ο Πολιτισμός και όπλο μας η συντακτική μας  ομάδα, το επιτελείο των συνεργατών μας, οι δικοί μας άνθρωποι, καταξιωμένοι γνώστες του αντικειμένου το οποίο διαχειρίζονται με πολλή αγάπη, μεράκι και με μεγάλη πείρα σε αυτό, αλλά και νεότεροι  εφοδιασμένοι όμως με πολλές γνώσεις και κριτική ικανότητα. Αυτονόητο είναι ότι τα κείμενα εκφράζουν αποκλειστικά την άποψη των συντακτών τους κι όχι απαραίτητα αυτήν του περιοδικού.

Ιδρυτής-Διευθυντής: Παναγιώτης Μακρίδης


Δημιουργία λογοτύπου: Creativa ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )


Προγραμματισμός ιστοσελίδας: Inspiration SA ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )


Επιμέλεια κειμένων: Άνδριανή Γεωργιάδου

Εικονοληψία-μοντάζ: Δημήτρης Κοντούλης

 

Χορηγείες – επικοινωνία: τηλ. 6983885314, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Συντακτική ομάδα(αλφαβητικά):
Αλέξανδρος Αβατάγγελος, Αδάμ Αδαμόπουλος, Μαρία Αναστασιάδου, Γιάννης Γαβρίλης, Ζέτα Καρασπήλιου, Αλέξανδρος Καρατζάς, Δημήτρης Κοντούλης, Άννα Μαρία Λεούτση, Νώντας Μανωλίτσης, Άγγελος Πολύδωρος, Χάρη Ποντίδα, Νόρα Ράλλη και...η Σφήκα!